Postopek izdelave strani

Ugodne cene

Izdelava vaših spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Postopek oblikovanja spletne strani ne zajema zgolj enega programerja. V proces izdelava spletnih strani je vključenih kar nekaj ljudi, od strokovnjaka za optimizacijo internetnih strani, komercialista, grafičnega oblikovalca, tekstopisca ter mojstra za css in html. Seveda na koncu še unix administratorja, ki vaše internetne strani pravilno namesti na spletne strežnike. Če manjka samo en od vseh naštetih členov v kompleksni verigi oseb, ki se ukvarjajo z vašo internetno stranjo, je končni rezultat vprašljiv.

Zaradi današnjega hitrega tempa je več kot pomembno, da bo nekomu, ki vaše spletno stran pogleda, takoj jasno, s čim se ukvarjate in kaj mu želite sporočiti. Zelo pomembno je, da ga privlačna vsebina in podoba internet strani prepričata v nadaljnje branje vaših spletnih podstrani. Potrebno je še posebej poudariti, da morajo biti na zelo vidnem mestu navedeni pomembni podatki in vsebine ter pri roki povezave za nadaljnje raziskovanje in enostavno vzpostavitev kontakta z vami. Že v sami grafični podobi je torej potrebno upoštevati enostavnost iskanja informacij in odpravo nepotrebnega klikanja, kar se bo odražalo v zadovoljstvu vaše potencialne stranke, ki se bo na kvalitetne internetne strani rada vračala.

Strani

Oblikovanje spletnih strani je korak, ki sledi vašemu strinjanju z originalno grafično podobo vaših novih spletnih strani. Najbolj pomemben segment celotnega postopka izdelave internet strani je ravno postopek programiranja izvorne kode vaše nove spletne strani. Z uporabo najnovejših tehnologij CSS, W3C in XHTML ter s pomočjo naših velikih izkušenj pri izdelavi spletnih strani, h programiranju pristopimo strokovno. Statične spletne strani se ne spreminjajo ob vsakem osveževanju spletnega brskalnika. Primerne so predvsem za predstavitev dejavnosti in storitev, s slikami, teksti, ki se ne spreminjajo dnevno ali celo na vsako uro. Taka spletna predstavitev je primerna za veliko večino firm. Tehnika, ki se uporablja je HTML v tesni povezavi s CSS-om. Za lepšo predstavitev izdelkov ali storitev se lahko uporabijo tudi manjše flash predstavitve, video in menjavanje slik. Prednosti take izdelave internet strani so v nizki ceni, saj je le-ta nižja od dinamičnih spletnih strani. Potem v URL-ju, ki je statičen, čeprav dobri CMS sistemi za izdelavo spletnih strani, omogočajo tudi to. To je dobro predvsem z vidika indexiranja internet strani s strani internet iskalnikov, saj je stran, ki je 'statična' lepo zlistana v iskalnikih, medtem ko je stran, ki vseskozi spreminja svoj URL, vsakič znova 'pade' ven iz iskalnikov. Posledično je tudi najdenost slabša. Kot že rečeno morajo imeti dobri CMS sistemi to že rešeno.

Oblikovanje internetnih strani in izrada web stranica s samostojnim urejanjem spletnih vsebin je ponujena predvsem strankam, ki hočejo sami, po svoji želji, opravljati nujne spremembe na lastnih spletnih straneh. Ravno tako je sistem primeren za spletna mesta, kjer se spremembe dogajajo dnevno in se morajo te spremembe na spletu objaviti hipoma. Kakovostna optimizacija internetnih strani je zelo pomembna za dejansko povečanje števila obiskovalcev vsakih spletnih strani. Samo skrbno najdene ključne fraze vam lahko ciljne obiskovalce. Obiskovalci, ki pridejo na vašo stran z iskalnikov so zagotovo najbolj dobičkonosen obisk spletnih strani, kot dodana vrednost, pa je ta obisk spletnih strani tudi brezplačen. Že v postopku oblikovanja internetnih strani upoštevamo razpršenost ključnih besednih zvez, ki zadevajo veše podjetje. Na koncu postopka izdelave pa v sodelovanju z vami in z uporabo naših orodij ter našega znanja s tega področja, opravimo še zaključno optimizacijo internetnih strani za posebej pomembne ključne besede. Eden izmed prvih korakov snovanja celotnega projekta je določitev osnovnega spletnega naslova oziroma spletne domene. Ko se dogovorimo o izvedbi izdelave spletnih strani vam najprej povemo kako najbolje izbrati spletno domeno. S strankinim soodločanjem ter ob upoštevanju naziva vašega podjetja, dejavnosti s katero se vaše podjetje ukvarja, skupaj izberemo primeren spletni naslov.

Zadnja faza celotnega procesa oblikovanja, optimizacije in postavitve spletnih strani, je prijava spletnih strani v posebne iskalnike in imenike. Kvalitetna prijava izdelanih strani je všteta v strošek celotne izdelave spletnih strani. Po zaključku projekta izdelave spletnih strani in po potrditvi naročnika, da je z našo izvedbo projekta popolnoma zadovoljen, njegove spletne strani čimprej vpišemo v vse najbolj obiskane svetovne in domače internetne imenike. Internetno oglaševanje oziroma spletni marketing je danes najbolj učinkovit način promocije storitev, izdelkov, podjetja ali dejavnosti. Razlogi so različni, glavni pa je predvsem ta, da je tovrstno oglaševanje cenovno zelo ugodno, predvsem če ga primerjamo z ostalimi načini oglaševanja, kot so radio, tisk ali televizija. Stroški internetnega oglaševanja so odvisni od mnogih parametrov, najpomembnejši pa sta dva. Prvi parameter je razmerje med številom prikazov vašega spletnega oglasa in dejanskim številom klikov na ta oglas (CTR). Drugi dejavnik pa je število tistih obiskovalcev, ki so kliknili na vaš spletni oglas in nato naredili željeno potezo (nakup, vpis podatkov, ...). Dejanski rezultati internetnega marketinga so preprosto merljivi, kar vam dejansko omogoča hiter vpogled v učinkovitost trenutnega oglaševanja, hkrati pa vam omogoča tudi hitro prilagoditev parametrov, ki takoj dajo še večjo učinkovitost spletnega oglaševanja. Kvalitetna izdelava internet strani je ključna za občutno povečanje števila obiskovalcev vsakih spletnih strani. Le pravilno najdene ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce. Obiskovalci, ki so usmerjeni na vašo spletno stran z iskalnikov so preverjeno najbolj dobičkonosen obisk spletnih strani, poleg tega, pa je ta obisk spletnih strani tudi popolnoma zastonj. Predloga originalne grafične podobe strani, ki vam jo pošljemo v predogled , vsebuje kompletno postavitev spletne strani, in sicer glavo strani, testno besedilo, fotografije, menije in nogo. Podoba nakazuje tudi celoten izgled naslovne strani in ostalih podstrani. Po vaši oceni predloge nove podobe spletne strani na osnovi vaših morebitnih pripomb izvedemo še dogovorjene popravke. Na koncu, ko to predlogo nove grafične podobe dokončno potrdite, pričnemo z izdelavo vaših strani.

<< Domov